Mensen met een passie voor meten en psychologie

Over ons

Alles in het belang van psychodiagnostiek


Bij Metrisquare bieden wij een platform voor psychologische tests en andere instrumenten voor het meten van cognitieve functies.

Met onze digitale testsystemen zoeken wij altijd de best mogelijke manier om psychodiagnostiek te ondersteunen.

 

Visie

Wij zijn er van overtuigd dat digitaal testen vele voordelen biedt om het proces van psychodiagnostiek te optimaliseren. Digitaal testen biedt niet alleen mogelijkheden voor een snellere diagnostiek, er kunnen zo ook meer gegevens gemeten worden en er is minder administratielast.

”Onze systemen nemen de voordelen van pen-and-paper tests niet weg, er komen alleen maar voordelen bij.”

Missie

Bij Metrisquare zetten wij ons in om digitaal testen en scoren verder te ontwikkelen en te verbeteren. Met onze programma’s beogen wij om zo veel mogelijk clinici te ondersteunen.

Ben Vaessen

Ben Vaessen

Directeur Metrisquare BV

Meten in de psychologie

Metrisquare en het DigiDiag testsysteem

Wij zijn in 2008 gestart met onze eerste digitale oplossing voor psychologische tests. Het digitaliseren van (neuro-)psychologische tests was in die tijd voor velen nog onbekend terrein. Wij grepen deze uitdaging aan en onwikkelden het DigiDiag Testsysteem (voorheen DiagnoseIS). DigiDiag is het eerst ontwikkelde product voor Metrisquare in samenwerking met psychologen van Zuyderland MC (voorheen: Atrium Medisch Centrum) en Maastricht UMC.

Inmiddels zijn vele gebruikers overtuigd dat de voordelen van digitaal testen, in combinatie met het DigiDiag testsysteem en tablet, een perfecte oplossing biedt en veel tijd bespaart.

Roermond Score Programma (RSP)
Om ons aanbod nog completer te maken hebben we in 2017 de kans aangegrepen om als organisatie te groeien in totaaloplossingen door het Roermond Score Programma (RSP) toe te voegen aan ons aanbod. Roermond Score Programma overgenomen.

“Hierdoor kunnen we bij Metrisquare vandaag de dag completere oplossingen voor psychologische testdiagnostiek aanbieden.

Klaar om overtuigd te worden? Neem contact op, want we denken graag met je mee.”

 

Ben 

We helpen je graag verder

Ben je geïnteresseerd in digitale oplossingen voor psychodiagnostiek?
Neem vrijblijvend met ons contact op en praat over de mogelijkheden voor jouw instelling.

Referenties

”Ik heb het altijd heel prettig gevonden om met Metrisquare samen te werken. Dat zullen we in de toekomst nog zeker blijven doen. Belangrijk voor mij is dat de twee grote projecten die ik heb lopen verder ontwikkeld worden. Maar er zullen vast en zeker nog nieuwe projecten worden uitgevoerd waar we elkaar in kunnen vinden.”

Marc Hendriks

Klinisch Neuropsycholoog, Donders Institute, Radboud Universiteit